Itt az új év , új reményekkel teli . Valahogy sikerült átvészelnünk ezt a hatósági áras borzalmat. Mint azt kedves vásárlóink pontosan tudják , nálunk folyamatosan kapható volt minden típusú özemyanayag , a rendeletekben előírt korlátozások mellett ! Csupán a hatósági ár feloldását megelőző 2 napban kellett korlátoznunk a kiszolgálást .

Folyamatos kiszolgálással várjuk kedves régi és új vásárlóinkat  nyitvatartási időben , 7.00.-16.00.-ig. Szombaton 7.00.-12.00.-ig. Munkaidőn kívül , vasár és ünnepnapokon korlátlanul használhatják az automatát. Az automata készpénzt és bankkártyát egyaránt elfogad. Felhvom a figyelmüket a kútoszlop helyes kiválasztására , ebből már több alkalommal félreértés történt ! A kedves vásárló beállt az 1.-es kútoszlophoz és kiválasztotta a 2.-es kútoszoplot , ahol természetesen nem tudott tankolni ! ( Hiba esetén hívja a feltüntetett telefonszámot ! )

Tankolás mellett az automatán Autópálya matrica vásárlása és Telefon feltöltés is végezhető !

Nyitvatartási időben Shop termékek , autófelszerelési cikkek , olajok , alapvető autóalkatrészek , kávé , üdítő , édességek szintén vásárolhatóak .

Különböző kavicsok , zúzottkövek , homok telefonon történő megrendelése , házhozszállítással ! Vegye igénybe szolgáltatásainkat !

Árlistát a termékek menüpont alatt találhat !